Câteva sfaturi esențiale pentru stocarea corespunzătoare a anvelopelor în timpul sezonului în care nu sunt folosite.

Câteva sfaturi esențiale pentru stocarea corespunzătoare a anvelopelor în timpul sezonului în care nu sunt folosite.

Stocarea corespunzătoare a anvelopelor în timpul sezonului în care nu sunt folosite este esențială pentru a menține performanța și siguranța acestora. Iată câteva sfaturi esențiale pentru stocarea corectă a anvelopelor:

  1. Curățați anvelopele: Înainte de a le depozita, asigurați-vă că anvelopele sunt curate. Spălați-le cu apă și săpun și asigurați-vă că nu rămân reziduuri de noroi, pietriș sau săruri de iarnă pe ele. Aceste substanțe pot deteriora anvelopele pe termen lung.

  2. Verificați presiunea aerului: Asigurați-vă că anvelopele au presiunea corectă înainte de depozitare. Consultați manualul vehiculului sau placa cu specificații a autovehiculului pentru a afla presiunea corectă a anvelopelor. Presiunea aerului trebuie să fie la nivelul recomandat pentru a evita deformările sau deteriorarea anvelopelor în timpul stocării.

  3. Depozitați anvelopele într-un loc răcoros și uscat: Evitați expunerea anvelopelor la soarele direct sau la temperaturi extreme. Stocați-le într-un spațiu răcoros și uscat, departe de surse de căldură, lumină solară directă și umiditate excesivă. De asemenea, evitați depozitarea în apropierea produselor chimice sau uleiuri care pot deteriora cauciucul.

  4. Susțineți anvelopele corect: Atunci când depozitați anvelopele, asigurați-vă că acestea sunt așezate vertical sau suspendate orizontal pentru a preveni deformarea benzii de rulare. Dacă le stocați pe jante, rotați-le periodic pentru a evita formarea unor puncte de presiune constante pe cauciuc.

  5. Protejați anvelopele de praf și murdărie: Utilizați huse sau saci special concepuți pentru anvelope pentru a le proteja de praf, murdărie și alte particule străine. Acest lucru va ajuta la menținerea calității anvelopelor pe termen lung.

  6. Nu depozitați anvelopele direct pe ciment: Evitați stocarea anvelopelor direct pe ciment, deoarece acesta poate atrage umiditate și poate afecta cauciucul. Folosiți podele din lemn sau paleți pentru a izola anvelopele de suprafața de ciment.

  7. Etichetați anvelopele: Dacă aveți mai multe seturi de anvelope sau le depozitați pe termen lung, etichetați-le pentru a ști ce anvelope sunt destinate fiecărui vehicul sau sezon.

  8. Nu stocați anvelopele cu jante metalice: Dacă anvelopele sunt montate pe jante, nu le stocați pe jante metalice pentru perioade lungi de timp. Demontați-le și stocați-le separat pentru a evita deformările jantelor sau anvelopelor.

Păstrând aceste sfaturi în minte și acordând atenție stocării corespunzătoare, veți asigura că anvelopele dvs. vor rămâne în condiții bune pentru următoarea utilizare și vor oferi performanța și siguranța necesare pe drum.

Suport clienti L-V 9:00-17:00 Online 24/7

0728.202.202 vanzari@anveloscan.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!